Csatlakozás az Iskolakert-hálózathoz (teljes jogú tagság)

Az Iskolakert-hálózathoz való csatlakozás anyagai kötelezettségekkel nem jár. Hálózati tag lehet minden olyan közösség (intézmény és egyéb közösség, pl. óvoda, népfőiskola), mely rendszeresen és tervezetten kertet művel gyerekek bevonásával, minimum 20 m2-nyi összterületen (ennél kisebb terület speciális indokkal elfogadható, ha a rendszeresség biztosítható).

usb

 

A jelentkezéshez a következő két űrlap EGYIKÉT szükséges választania (csupán technikailag térnek el egymástól):  

  1. Google fiókkal rendelkezőknek, belépéssel működő, 3 iskolakerti fényképet és a csatlakozási nyilatkozatot feltöltéssel kérő űrlap: https://goo.gl/forms/3ddmkSPxGjYNH0j43 
  2. Google belépés nélküli űrlap:https://goo.gl/forms/UsnTbPU2Yp7HwBrt2, ahol a 3 iskolakerti fényképet külön, e-mailben kell küldeni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

A 3 kép egyenként legfeljebb 1 MB méretű legyen. Ha ennél nagyobb, csökkentse a méretet pl. a Paintben megnyitva az átméretezés paranccsal (képoldalak közti méretarány megtartásával).

 A jelentkezéshez kitöltött és aláírt/aláiratott Együttműködési nyilatkozatot kell küldeni/feltölteni elektronikusan vagy 1 példányban postai úton (cím: Iskolakertekért Alapítvány 1172 Budapest, Petri u. 2.). Ennek letöltése:

Az űrlap kitöltéséhez esetleg olyan információra is szükség lehet, melynek utána kell járni. Ezek itt olvashatók.

 

 

Alapítványunk és az Iskolakert-hálózat támogatói:

Adója 1%-ával támogassa az iskolakertek ügyét!