Jelen lenni örömmel, megfigyelni nyitottsággal, tevékenykedni együtt!

Iskolakert-hálózatunk
Részletek a kert nevére kattintva!

ORSZÁGOS ISKOLAKERT-FEJLESZTÉSI PROGRAM

Az ORSZÁGOS ISKOLAKERT-FEJLESZTÉSI PROGRAM 2019. januárjában indult az Agrárminisztérium, mint fő támogató kezdeményezésére. Az országos program támogatói köre folyamatosan bővül, a támogatások önálló alprogramok formájában kerülnek meghirdetésre.

Tovább a Program történetéhez

Boldogi Csicsergő Óvoda és Minibölcsőde

Nyereményük: Nádland Kft termékeiből választási lehetőség  100 000 Ft-os összeg erejéig

A  Boldogi Csicsergő Óvoda és Minibölcsőde pályázatának erősségei: a 2009/2010. nevelési évben kialakított 80 m2-es gazdagon és tudatosan beültetett kert tapasztalataira alapozott, jól megfogalmazott jógyakorlat, a gazdasági évkör, a helyi hagyományok és jeles napok megjelenítése az óvodai és óvodakerti programban (alma- és szőlőszüret, fűszerpaprika-termesztés és -feldolgozás, háziállat- látogatás-simogatás), a tevékenységenként hozzárendelt pedagógiai célok, az egymásra épülő tevékenységláncok (gondozás - betakarítás - feldolgozás - játék - alkotás - megfigyelés - kísérletezés), mobilitás - számos kimenős, látogatós program (helyi gazdák, állattartók, gazdabolt, stb.). 

Gratulálunk!

Az Iskolakertekért Alapítvány fenntartható működésének támogatása c. pályázatunkat a Nemzeti Együttműködési Alap 1200000 Ft-tal támogatta (NEA-UN-18-M-0332 sz.).

támogatásával

Adója 1%-ával támogassa az iskolakertek ügyét!